×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Brutal misshandel i sthlm i natt

Postat av dalen_- den 6 Oktober 2007, 18:40
1 224 kommentarer · 2 530 träffar
hallo"Huvudmisstänkt. Misstänks ha utdelat den dödande sparken mot Riccardo när han låg på marken och försökte skydda sitt ansikte. Säger i förhör att han blev attackerad och hävdar nödvärn. Försvaras av toppadvokaten Leif Silbersky."


Citerat från sista länken, och jag blir så sjukt jävla förbannad. Riccardo låg och skyddade sitt ansikte, då han sätter sista sparken.. jag ber till gud att den här snorungen får träffa på någon av Riccardos vänner som ger honom det han förtjänar, eller att någon på häktet som fått höra gör något skulle heller inte sitta fel.
Killen, som hette Riccardo, avled i söndags vid 17 tiden. Dem fega kukhuvena som gjorde detta, sparkade sönder hans huvud så pass mycket så det inte gick att operera, för svullnaden var för stor.


RIP Riccardo.

1 224 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 224 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..