×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
0

Brorsans trumkanal på YouTube

Postat av Kugnen den 1 December 2015, 21:22
21 kommentarer · 775 träffar
Hej!

För två veckor sedan satte lillbrorsan upp en kanal på YouTube där han i fortsättningen planerar att försöka publicera en trumcover varannan måndag. Hittills ligger två av dem uppe på kanalen; här är en av dem: https://www.youtube.com/watch?v=Nw0uwRK2s2U

Han vill mycket gärna höra vad folk tycker, helst konstruktiv kritik men det finns såklart mycket nöje att finna även i rättframma hyllningar och våldsamma påhopp.

Tack på förhand!

PS. Innan admin får för sig att ta bort denna tråd för brott mot regeln om reklam vill jag gärna påpeka att en kanal som den jag länkat ovan kan vara både inspirerande och lärorik för en trummis på nybörjarnivå (och för ägaren av kanalen, som potentiellt kan dra nytta av den sinnrika, konstruktiva kritik som oundvikligen kommer följa skapandet av denna tråd), samt att den kan erbjuda underhållning för vem som helst med ett intresse för trumspel och/eller metal/metalcore-musik.

21 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 21 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..