×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
0

DJ kunniga - se hit! Behöver hjälp.

Postat av warNU den 29 September 2014, 11:52
30 kommentarer · 1 662 träffar
Tja!

Det är så att jag fått upp ögonen för elektronisk musik/musik i allmänt och DJing det senaste året. Är sjukt sugen på att lära mig så mycket jag bara kan, men behöver lite hjälp på vägen! Det finns massa olika mixerbord där ute, vilket passar en nybörjare men samtidigt är helt ok så man inte behöver köpa nytt direkt? Lås oss säga en budget på 4-7k. Har kollat på dessa:

lite dyrare variant: http://pioneerdj.com/english/products/controller/ddj-sx.html
lite billigare: http://pioneerdjusa.com/gear.aspx?product=DDJ-T1

Vad exakt är skillnaden? vilken skulle ni föredra? eller ska jag inte ta någon av dom, finns det andra bättre/mer prisvärda? Det finns även två olika program som heter Traktor och Serato, vad är skillnaden och vilket ska jag använda? Kan man använda Traktor om jag köper ett mixerbord som är avsett för Serato? Om man skulle ångra sig och vilja byta o så.

Alla tips är välkomna, hoppas även ni kan svara på mina frågor, är som sagt helt nybörjare men är villig att ge mig in i leken och lära mig allt jag kan :)

peace

Föregående tråd
Nästa tråd

30 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 30 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..