×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Old School

Postat av Dinosaurie den 31 December 2018, 20:31
12 kommentarer · 525 träffar
Jag är nästan helt säker på att jag skulle bli old school 2021 eller 2024 något sånt enligt den old-school-countern som fanns för något år sedan. Blev chockad nu när jag såg att jag är old school, inte lika coolt nu som för 10 år sedan men coolt nog för att införskaffa en Old School-merch, kanske en keps med texten #OldSchool@Fragbite med FB logo, är den copy logon copyrightad tro? Vill inte bli stämd eller så när jag trycker kepsen eller min T-shirt, kanske man får förmån att använda logon som old-school utan rättsliga problem?

Väntat i flera år på denna dag! Ville bara dela med mig av min avbockning på min bucket-list, gott nytt år.
Föregående tråd
Nästa tråd
2019-03-29 15:16
Håll igång pulsen och bli en bättre esportare! Tillsammans med Yalla! har vi på Fragbite tagit fram ett antal övningar som du kan göra hemma i sovrummet för att hålla både kropp och knopp i form för Fragleague.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..