×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
1

Osäker lån

Postat av Redmike den 20 November 2012, 05:50
45 kommentarer · 279 träffar
Tjena där. Är det någon som kan någon bra länk till bank där dom inte kollar på inkomsten osv.? Är behov av pengar omedelbart och jag kan avbetala det. Någon som kan några tips? Alltså "Osäkert lån" Där dom inte tittar på kundens inkomster och massa annat.. Helst ett lån med bra avbetalningstid.
Föregående tråd
2018-07-09 17:25
I höst har det blivit dags för premiärsäsongen av Fragleague. Ligan kommer att spelas i både CS:GO och PUBG, med en total prispott på 250 000 kronor. Redan nu är ansökningsprocessen, och anmälan till kvalcuperna öppen.
2018-06-26 11:38
Vi tog ett snack med PUBG-laget Tindergulds lagkapten Marcus "MILLAWxD" Vestlund för att ta reda på varför de inte har någon organisation bakom sig, var namnet kommer ifrån, och hur nära de nu är att faktiskt skriva på ett proffskontrakt.

45 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 45 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..