×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Nytt vapen till Fortnite — svärd som oneshottar

3
En ny uppdatering till Fortnite introducerar ett nytt vapen, närmare bestämt ett svärd. Vapnet som har namnet "Infinity Blade" kan döda spelare med ett enda slag.
Det vapnet som teasades under gårdagen har nu kommit till Fortnite. Det nya vapnet är ett svärd vid namnet "Infinity Blade". Svärdet har möjlighet att göra otrolig skada. Det kan förstöra byggnader samt döda spelare på ett slag. Det finns två stycken olika förmågor, ett vanligt slag och ett hopp där man slår ner i marken.

Det spawnar ett svärd per match, vid Polar Peak. Om man plockar upp svärdet kan man inte heller bära något annat, förutom material att bygga med. Spelaren som bär svärdet får också extra mycket HP, högre movement speed, en boost i HP varje gång man dödar en motståndare samt att sitt liv regenererar med ett HP per sekund.

Artikelbild: Epic Games

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..