×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

En av världens bästa spelare i toppen av veckans lag 22

1
Ytterligare ett veckans lag är här med toppspelare från flera länder där truppen toppas av den portugisiska toppspelaren. Vi ser även en svensk talang i truppen.
Veckans lag 22 är här där truppen toppas av ingen mindre än Cristiano Ronaldo som av många anses vara den bästa spelaren genom tiderna. Sedan han började spela för Juventus har han visat upp för alla fotbollsintresserade att han inte har några planer på att sakta ner sitt fantastiska spel med prestationer i nästan varje match med hela 18 mål och 2 assist på 19 spelade matcher hittills denna säsong.

Veckans lag-kortet får ett galet totalbetyg på 95 med 92 snabbhet, 96 skottförmåga samt 93 dribblingar och blir det högst betygsatta veckans lag-kortet hittills under årets utgåva av Fifa.


Veckans lag toppas av följande spelare:
PortugalCristiano Ronaldo (Juventus) Betyg: 95 Position: Anfallare
Två mål i 3-0-vinsten mot Crotone.
SlovenienSamir Handanovic (Inter) Betyg: 90 Position: Målvakt
Gjorde hela åtta räddningar och höll därmed nollan i 3-0-vinsten i derbyt mot Milan.
StorbritannienMarcus Rashford (Manchester United) Betyg: 89 Position: Vänsterytter
Ett mål i 3-1-vinsten mot Newcastle.

Några fler nämnvärda spelare är:
PortugalBernardo Silva Betyg: 89 Position: Mittfältare
SpanienLuis Alberto Betyg: 87 Position: Mittfältare
PortugalRui Patricio Betyg: 86 Position: Målvakt


Vi ser även denna gång en svensk bland dessa spelare och denna gång är det SverigeAlexander Isak som medverkar. Isak har haft en riktigt bra säsong hittills och visade upp ytterligare ett fenomenalt spel när han gjorde tre mål på 21 minuter i 4-0-vinsten mot Deportivo Alavés. Fyrstjärniga finter, femstjärnig fel fot, 85 snabbhet och 84 skottförmåga gör detta till ett riktigt vasst kort att sätta press på motståndarnas försvar med.

Hela truppen går att se på denna länk.

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..