×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad

Stjärnan från LFC toppar veckans lag 19 — hyllning för engelsmannen

1
Ytterligare en veckas matcher har spelats klart och nästa upplaga av veckans lag är här, där vi ser den egyptiska stjärnan i spetsen med en blandning av flera storspelare och lite lägre betygsatta kort. EA släpper även en hyllning i form av ett specialkort för den storslagna engelsmannen.
Bollen rullar på i de olika ligorna då det ser ut att fortsatt bli utan eller med väldigt begränsad publik under resten av säsongen på grund av rådande situation med coronaviruset. Då spelarna testas inför varje match kan dock spelet fortsätta, och under föregående vecka presterade vissa spelare utöver det vanliga. Den som leder truppen med veckans lag-spelare denna gång är ingen mindre än Mohamed Salah. Egyptiern har en bra säsong hittills med 15 mål och 3 assist på 20 framträdanden för Liverpool FC. Med ett totalbetyg på 92, hastighet på 95 och 93 i dribblingar blir detta ett riktigt vasst kort som lär bli svårt att stoppa för många spelare framöver.



Veckans lag toppas av följande spelare:
EgyptenMohamed Salah (Liverpool FC) Betyg: 92 Position: Högerytter
Två mål i 3-1-bortavinsten mot West Ham.
ArgentinaLautaro Martinez (Inter) Betyg: 88 Position: Anfallare
Ett mål och en assist i 4-0-vinsten mot Benevento
SerbienSergej Milinkovic-Savic Betyg: 88 Position: Mittfältare
Övrigt bra prestation i 3-1-bortavinsten mot Atalanta.

Några fler nämnvärda spelare är:
ItalienGiorgio Chiellini Betyg: 88 Position: Mittback
DanmarkThomas Delaney Betyg: 86 Position: Defensiv mittfältare
PortugalJoão Cancelo Betyg: 86 Position: Högerback

Hela truppen går att se här.


EA släppte även ett kort för att hedra den engelska storspelaren StorbritannienWayne Rooney, som nyligen valde att lägga skorna på hyllan. Detta kort är tillgängligt i truppbyggarutmaningarna, där det krävs tre trupper för att få det maxade specialkortet. Uppskattat pris från futbin.com är ungefär mellan 410 000 och 430 000 mynt för att slutföra utmaningen. De som har råd att fixa detta kort får chansen att utöka sin trupp med ett utomordentligt kort med 95 i skott, 91 dribblingar och 90 fysik. Mer info om kraven på de tre trupper man behöver byta in hittas enklast inne i Fifa.

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..