×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Flera franska storspelare i ny trupp — legendariska spelare i TBU

1
Den andra rubriksättartruppen är här, full med specialkort av spelare som har presterat bra under inledningen av säsongen. EA släpper även tre legendariska ikonkort i truppbyggarutmaningar (TBU).
EA släpper den andra truppen av rubriksättare, en trupp med spelare som har haft väldigt bra form under början av 2020/2021-säsongen. Dessa specialkort är dynamiska som får en permanent uppgradering och med potentiella uppgraderingar längre fram under säsongen. Truppen toppas av FrankrikeKarim Benzema som har hela 92 i totalbetyg, 90 i både skott och dribblingar samt fyra stjärnor på fel fot och finter. Att Benzema får detta specialkort är inget oväntat då han har haft en bra start på säsongen med åtta mål och fem assist på 15 matcher i spanska ligan.


Truppen toppas övrigt av följande spelare:
NorgeErling Håland Betyg: 89 Position: Anfallare
Tio mål och två assist på nio matcher i tyska ligan hittills.
KoreaHeung Min Son Betyg: 89 Position: Vänstermittfältare
Tolv mål och fem assist på 16 matcher i engelska ligan hittills.
MexikoHirving Lozano Betyg: 87 Position: Högerytter
Sju mål och två assist på 15 matcher i italienska ligan hittills.

Ytterligare nämnvärda spelare:
TysklandLeon Goretzka Betyg: 87 Position: Mittfältare
FrankrikeTheo Hernandez Betyg: 87 Position: Vänsterback
BrasilienDiego Carlos Betyg: 86 Position: Mittback

Hela truppen går att se här.


EA släppte även tre nya ikonkort i truppbyggarutmaningar, där samtliga är deras förstklassiga version. Dessa kort är rätt dyra att få tag på då man behöver byta in sex trupper med spelare för Owen och Keane, och så mycket som nio trupper för Kaká. Mer info om krav på trupperna som ska bytas in hittas inne i spelet, men mer info om korten går att se genom att klicka på namnen här under:
BrasilienKaká
StorbritannienMichael Owen
IrlandRoy Keane

Röstningen av årets lag (TOTY) är även i full gång, gå in här för att rösta fram de spelare du tycker förtjänar att vara med i årets lag!

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..