×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Spanska legendaren i TBU — slutet av säsong 2 närmar sig

1
Nya ikonspelare i truppbyggarutmaningar där vi bland annat hittar den spanska storspelaren Fernando Torres. Info om säsong 2 i målsättningar som närmar sig sitt slut och även lite info om spelarvalet man får på nivå 30.
EA utökar truppbyggarutmaningarna med ytterligare några ikoner. Dessa kan man få genom att byta in trupper med olika krav på exempelvis betyg, kemi, max antal spelare per land/liga och många fler. Dessa krav brukar oftast göra att truppbyggarutmaningen blir kostsam, men belöningen i form av legendarkortet kan göra det väldigt värt, då dessa bland annat länkar till samtliga spelare i truppen, oavsett land eller klubb. Denna gång är det följande spelare:


StorbritannienJohn Barnes Betyg: 89 Position: Vänsterytter
SpanienFernando Hierro Betyg: 91 Position: Mittback
SpanienFernando Torres Betyg: 88 Position: Anfallare

För att få medelversionen av den spanska legendaren Fernando Torres behöver man byta in hela åtta trupper, som är baserade bland annat på tiden han spenderat klubblagen i Liverpool, Chelsea, Atletico Madrid och även i det spanska landslaget.


Säsong 2 i målsättningar närmar sig sitt slut. I säsongerna får man belöningar för att både spela spelet och att slutföra olika målsättningar. För att slutföra dessa målsättningar belönas man med XP, olika paket eller specialversioner av vissa spelare. En säsong består av 30 nivåer, där man får göra ett spelarval på både nivå 15 och nivå 30. Det återstår mindre än två dygn innan denna säsongen avslutas, så för de som önskar att rekrytera en av dessa spelare från bilden ovan har man tills fredag kl 19.00 på sig. Mer info om de spelare man kan välja mellan på nivå 30 går även att hitta genom att klicka på spelarens namn här under.

SpanienIago Aspas
ItalienAlessio Romagnoli
Naby Keïta

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..