×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Ny riktigt kylig trupp — bästa kortet i spelet nu tillgängligt

1
Ny iskall trupp med spännande positionsbyten på samtliga kort, legendar-spelarbyten mot polletter och förstklassiga legendarer som ersätter basversionerna tillgängliga i paket, där det mäktigaste kortet i spelet är med.
En ny kylig trupp glider in på Fifa. "FUT Freeze"-truppen består av kort som har fått ett positionsbyte samt ökade egenskaper. I truppen finns det kort som kommer vara intressanta för många spelare, då vissa spelare kan passa bättre på sin nya position. Ett exempel är Sadio Mané (Liverpool), med positionen vänsterytter på sitt vanliga kort, har nu fått ett specialkort som anfallare. Hela truppen går att se här.

Utöver truppen som består av elva spelare finns det även ytterligare kort att få tag i. Det finns även två spelare att tillgå från truppbyggarutmaningar, där man kan byta in spelare och få specialkort.
Dessa spelare är:
Marquinhos (PSG) mittback till defensiv-mittfältare.
Ansaldi (Torino) vänster-mittfältare till högerback.
Bailey (Leverkusen) vänster-mittfältare till högerytter.

Det finns även ett kort att tillgå från målsättningar i spelet, där man ska uppfylla vissa krav av prestationer. Exempel på detta är "gör 5 mål med spanska spelare i valfri matchtyp". Där går det att få specialversionen av Bolasie (Everton). Dessa kort är dock endast tillgängliga under en begränsad tid, mer info hittar du inne på FIFA 21 eller via EA Sports Twitter.


Legendar-spelarbyten som var väldigt populära under förra utgåvan av FIFA är tillbaka. Detta gör man via målsättningar i spelet, där man efter varje slutförd målsättning får en typ av pollett som är ett låg-betyg kort med en annan bakgrund. När man sedan har samlat ihop tillräckligt många polletter kan dessa sedan bytas in mot olika belöningar, där vissa är legendar-kort.

Det går även att byta ett visst antal poletter för att få specialpaket att öppna istället. Båda alternativen är ett mycket bra tillskott för spelares trupper då legendarer har kemi med samtliga spelare i spelet och paketen är fyllda med kort som kan komma till användning framöver i truppbyggarutmaningar.


Legendar-korten har tre olika versioner i spelet. bas (även kallad bebis-version), medel och förstklassig. Samtliga förstklassiga kort i bilden ovan finns nu på marknaden. Dessa byter ut basversionen som tidigare har funnits att få i paket. Toppspelaren av dessa är ingen annan än Pelé (Betyg: 98) och blir därmed det kort som har högst betyg av samtliga tillgängliga kort i spelet. Om man inte har extrem tur och lyckas få detta kort i ett paket så blir det svårt att ha råd, då kortet i skrivande stund går för 15 miljoner mynt på marknaden.

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..