×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Egyptens kung i Veckans lag 11 — här är nya korten

1
Storslaget veckans lag 11 med Liverpool-stjärnan i spetsen, maxade spelare i gruppspels-truppen och ett väldigt lockande truppbyggar-kort. Genomgång av de olika trupperna samt en förklaring på vad en truppbyggar-utmaning är för något.
Ny vecka, nytt veckans lag. Spelare som väldigt många kommer att försöka få tag i och utöka sina trupper med. Dessa spelare har ökade förmågor som de har belönats med genom att ha presterat utöver det vanliga under föregående vecka.

Veckans lag toppas av spelare som:
Egypten Mohamed Salah (Liverpool) Betyg: 91 Position: Högerytter
Ett mål och en assist i 4-0-vinsten mot Wolves.
Korea Son Heung-min (Tottenham) Betyg: 88 Position: Vänster-mittfältare
Ett mål och en assist i 2-0-vinsten mot Arsenal.
Frankrike Paul Pogba (Man. United) Betyg: 87 Position: Mittfältare
Ett mål och övrigt bra spel i 3-1-vinsten mot West Ham.

Några fler nämnvärda spelare är:
Milinkovic-Savic, Mittfältare
Zaha, Anfallare
Lopes, Målvakt

Vi ser även inte bara en, utan två svenska spelare som är med i truppen.
Sverige Emil Forsberg (RB Leipzig) Betyg: 82 Position: Central-anfallare
Sverige Mattias Bjärsmyr (IFK Göteborg) Betyg: 77 Position: Mittback

Gruppspelstruppen (TOTGS)
Gruppspelstruppen (TOTGS)

Dessa special-kort har ökade egenskaper för spelarnas prestationer i fotbollstävlingen Champions League-gruppspelet. Truppen är fylld med stora namn som de flesta känner igen, som ArgentinaLionel Messi, BelgienKevin De Bruyne, NorgeErling Håland och många fler. Dessa kort släpptes redan under fredagen (4:e december), vilket innebär att priserna har hunnit gå ner på marknaden för de som vill slå till på ett köp.


Men special-korten slutar ej där! EA släppte även en truppbyggar-utmaning där man kan få Ciro Immobile som special-kort. En truppbyggar-utmaning (Engelska: Squad Building Challange, SBC) beskrivs lättast genom att man kan byta in spelar-kort från sin klubb i olika trupper, där det finns krav på totalbetyg, kemi bland spelarna samt nivå (brons, silver, guld och special) på korten.

Som belöning för detta kan man få paket för varje trupp man byter in, och tillslut även specialkortet, som i detta fallet är Ciro Immobile. Detta uppgraderade kortet har han gjort sig förtjänt av genom att skjuta in fyra mål på tre matcher.

Hoppas du på att få en veckans lag spelare i ett paket? Har du kanske köpt eller fått en spelare från gruppspels-truppen? Berätta gärna med en kommentar!

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..