×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad

Flera storspelare i veckans lag 10 — nytt maxat special-kort

2
Veckans lag 10 är här! Full av special-kort av spelare som har presterat bra under föregående vecka. Laget innehåller några kort som kommer passa bra in i många spelares trupper. EA passar även på att visa upp nästa typ av special-kort som kommer till Fifa 21.
Varje onsdag släpper EA en trupp full med special-kort av spelare som har presterat väl under föregående vecka. Korten får ökade betyg i de sex olika egenskaper som ett kort består av: Hastighet, skott, passning, dribbling, försvar och fysik. Korten blir populära bland alla spelare då dessa kort både höjer det totala betyget på truppen, men även spelarens kvalité.

En av spelarna är Antoine Griezmann som enkelt kan länkas med spelare från den spanska ligan, och även med andra spelare från Frankrike. Länkar i FUT gör så att en spelare får bättre kemi i laget, där en grön länk ger bäst resultat. Dessa länkar får man genom att kombinera spelare på de andra positionerna runt nämnd spelare, där liga plus land ger en grön länk. När kopplingen mellan spelarna endast är liga eller land så blir detta en gul länk istället.

Veckans lag toppas av spelare som:

FrankrikeAntoine Griezmann - Betyg: 88 Position: Vänsterytter.
Assisterade ett mål och gjorde även ett själv i vinsten mot Osasuna.

SpanienIago Aspas - Betyg: 86 Position: Anfallare.
Assisterade ett mål i vinsten mot Granada.

SpanienFernando Pacheco - Betyg: 86 Position: Målvakt.
Pacheco gjorde 7 räddningar i vinsten mot Real Madrid.

ArgentinaLautaro Martínez - Betyg: 86 Position: Anfallare.
Assisterade ett mål i vinsten mot Sassuolo.

Några fler nämnvärda spelare är:
FrankrikeBenjamin Mendy
FrankrikeRuben Aguilar
BrasilienRaphinha


Team of the Group Stage
Team of the Group Stage

EA passade även på under kvällen att släppa en smygtitt på nästa special-kort: TOTGS, som står för Gruppspel-truppen. Dessa special-kort kommer att öka egenskaperna på de spelare som har presterat bäst i fotbollstävlingen Champions League under turneringens gruppspel. Korten liknar veckans lag-korten som tidigare nämnt, men är enbart baserade på prestationen från just gruppspelet, samt ett annat utseende på design. Håll utkik för mer info den 4 december när EA släpper truppen.

Hoppas du på att få en veckans lag spelare i ett paket? Skriv gärna vilken spelare du hoppas på i kommentarerna!

Ad

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..