×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Epicenter arrangerar säsongens sista Dota 2-major

1
Det står nu klart att Epicenter kommer att stå värd för säsongens sista majorturnering i Dota 2. En miljon dollar står på spel mellan 16 deltagande lag mellan den 22-30 juni.
Toppskiktet i Dota 2 har en sista chans att samla värdefulla poäng i jakten på en kvalplats till The International 2019 i sommar. Den sista majorturneringen för säsongen kommer att spelas från VTB Ice Palace i Moskva, Ryssland, och arrangeras av Epicenter. Detta blir arrangörernas andra majorturnering i det populära MOBA-spelet där den första hölls i slutet av april förra året.

Majorn har en miljon dollar i prispott och 1 500 Pro Circuit-poäng. 16 lag kommer att delta i huvudturneringen och dessa tar sig dit genom sex olika regionala kval. Kvalen kommer att ske i Nordamerika, Sydamerika, CIS, Kina, Sydasien samt Europa. Minst två lag kommer att ta sig vidare från varje region. Huvudturneringen kommer att spelas mellan den 22-30 juni.


Artikelbild: Epicenter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..