×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Dags för EU-kvalet till ESL New York

1
Deltagarlistan för kvalet till ESL One New York är fastställd, och det är dags att börja sålla fram de europeiska representanterna.
Efter att förkval har avklarats och kval-invites levererats har det blivit dags för det europeiska main-kvalet till ESL Ones stopp i New York. Inbjudna till att kvala är välkända lag som Alliance, Cloud 9, Fnatic, Na`Vi och Team Empire samt Team Secret, Team Tinker och Virtus.pro. Vidare från förkvalen gick Crypsis, jordanska 4BT, ukrainska NVMI och xGame från Kazakstan. Även Denial, Moscow 5, MeetYourMakers och Power Rangers fick invites i slutändan.

Kvalet kommer att spelas med ett double elimination-bracket, där matcherna är utspridda över flera dagar och exakt schema har ännu inte fastställts. Den första omgången i winner bracket ser ut som följer. Notera att matcherna är listade som slutspelsträdet ser ut.

Världen Cloud 9vs. Jordanien 4BT2-0
Ukraina NVMIvs. Ryssland Empire5/9 kl. 20:30
Världen Tinkervs. Ryssland Moscow 52/9 kl. 19:00
Europa Crypsisvs. Sverige Alliance1/9 kl. 21:00
Europa Secretvs. Danmark MYM7/9 kl. 18:00
Vitryssland Power Rangersvs. Ryssland Virtus.proTBA
Europa Fnaticvs. Kazakstan xGameTBA
Frankrike Denialvs. Ukraina Na`ViTBA

ESL One New York arrangeras i Madison Square Garden på Manhattan den 9-10 oktober. Fyra av de ovanstående lagen kommer att vara på plats, liksom de fyra bästa lagen från det nordamerikanska kvalet, som bör dra igång nästa vecka.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..