×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

LGD uppdaterar sin lineup

1
LGD Gaming har haft svårt att hitta en stabil femma. Nu gör man ännu ett försök — med en ny mid-spelare.
Kinesiska organisationen LGD Gaming har på senare tid haft stora problem med sina laguppställningar. Förra året innebar många spelarbyten i den kinesiska femman, och en total kollaps för Pajkatts föredetta LGD.int. Även i år har man tvingats göra flera justeringar, då xiao8 lämnade och Icy ersatte Maybe.

Den här gången är det nyrekryten och offlane-spelaren Icy som får ta ett steg tillbaka. Nuvarande mid-spelaren Yao "Yao" Zhengzheng roterar till offlane och till mid lane har man valt att plocka in Xu "Lin" Ziyang.

Laguppställning för LGD Gaming:
Kina Yao 'Yao' Zheng Zheng
Kina Xie 'DD' Bin
Kina Zhang 'xiaotuji' Wang
Kina Xu 'Lin' Ziyang
Kina Leong 'DDC' Fat-Meng

Kina Yao 'Maybe' Lu
Kina Peng 'Icy' Wang
LGD har även nämnt att man eventuellt kommer starta ett andra lag för nykomlingar. Här kommer troligtvis de två just nu inaktiva spelarna Maybe och Icy spela.

Vad gäller en inbjudan till The International 4 senare i år ser det relativt mörkt ut för LGD. Man stod inför samma scenario i fjol, då man tvingades stå över sin direktinbjudan till TI och kvala in via de asiatiska online-kvalen på grund av spelarbyte man genomfört.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..