×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Film

Valves dokumentärfilm släpps i mars

2
Det har länge pratats om Valves dokumentär, Free to Play. Idag har man offentliggjort att filmen kommer att släppas den 19 mars.
Ikväll lanserades en hemsida om Valves efterlängtade dokumentärfilm, Free to Play. Filmen visades för publiken på The International 3, men kommer nu att släppas för allmänheten den 19 mars.

I dokumentären får vi följa de tre professionella Dota 2-spelarna Danil "Dendi" Ishutin, Clinton "Fear" Loomis och Benedict "hyhy" Lim. Filmen spelades in i samband med det första The International och tiden efter det. Den kommer att handla om vardagen för professionella Dota 2-spelare och hur deras resa såg ut innan de blev internationellt kända från gaming.På filmens hemsida hittar ni information om filmen, spelarna och några bilder i samband med inspelningarna.

41 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 41 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..