Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sponsrat inlägg

Hur skulle du agera om världen höll på att gå under? Vi har svaret

2
Äntligen släpps actionspelet som spelvärlden längtat efter. Genom ett quiz kan du nu testa vem i spelet du är. Är du krigaren eller är du den som alla hatar?
Har du alltid undrat hur du skulle agera när världen är på väg att gå under? Skulle du vara hjälten, den lojala eller den elaka?

Lagom till höstens intåg kommer äntligen uppföljaren till action shooter-spelet Destiny. Spelutvecklarna har i Destiny 2 lagt ett större fokus på storyn och karaktärerna. Av den anledningen bestämde vi oss för att göra ett quiz där vi genom tre frågor tar reda på vem du skulle vara i spelet.

Vissa vill man bli, medan några andra kanske inte är lika smickrande av få som resultat. Nu är det dags att visa sina rätta färger – är du djävulen eller den lojala krigaren?

Förutom att göra quizet och ta reda på vem du är så kan du få flera rejäla smakprov på spelet genom massvis av trailers. Du hittar dem här.Här kan du läsa mer om karaktärerna, storyn och se massvis av trailers.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..