×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

TBT: HeatoN lär Prins Daniel hur man spelar CS

-1
I oktober 2016 träffade Emil "HeatoN" Christensen Prins Daniel för att prata om ungdomshälsa. Det var dock inte det enda som hände under träffen. Prinsen passade på att få lite tips från Counter-Strike-legendaren om hur han blir bättre på CS.
En av de störa esport-legendarerna i världen, Emil "HeatoN" Christen, var i oktober 2016 med på ett möte om hälsoorganisationen GEN-PEP. Förutom Counter-Strike-kungligheten var även en riktigt kunglighet med, närmare bestämt Prins Daniel. Under mötet ska de ha diskuterat ungdomshälsa. Men det var inte bara hälsan hos ungdomar som det diskuterades under mötet.

Prinsen som var i sällskap av Counter-Strike-legendar passade på att få lite tips om hur han blir bättre på just CS. "Jag tror prinsen måste sikta lite högre med siktet" kan man höra HeatoN säga i videon. Ett bättre tips kanske skulle vara att prinsen borde använt en mus istället för sin laptops touchpad. Men som Andre "rich" Åkerblom skrev för tre år sedan, vilka är vi att kritisera kungligheter och esport-legender.

— "Today I visited the Swedish Prince Daniel to discuss the Crown Princess Couples health initiative Gen-Pep. GEN-PEP is a non-profit organization that works to spread knowledge and get people involved in promoting the health of children and young people. The goal is to bring together companies, organizations and people in a joint effort to make it easier for children and young people to live a healthy life. While I was there I took the opportunity to practice his aim as well... Skrev HeatoN på sin Facebook-sida.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..