×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

NoA fulltaligt med hjälp av två norrmän

1
För en tid sedan blev det känt att zonic och hpx från Asylum skulle bli två av XeqtRs lagkamrater i det nya NoA-bygget. Man har nu offentliggjort de sista två och precis som ryktet sade fylldes platserna av två spelare från fallna team9, nämligen prb och xione.
NoA har gått från att vara en svensk-norsk konstellation till att vara en norsk-dansk och ser nu ut på följande vis:
XeqtR
hpx
zonic
xione
prb
På NoA:s hemsida finns kommentarer från både xione och XeqtR. xione beskriver det hela som en dröm som går i uppfyllelse och avslutar med den väntade optimismen inför framtiden.

XeqtR beskriver i sin tur xione som en driven och passionerad spelare som han hoppas kommer att kunna ge laget den energi som behövs för att man ska bli nummer ett. En av xiones kvaliteter är med andra ord hans (högljudda) peppning, som vi bland annat såg på WEG-kvalet i Stockholm när han tillsammans med team9 besegrade Asylum, numera lagkamraterna hpx och zonics gamla lag. prb i sin tur är enligt XeqtR spelaren som gör "det där lilla extra som varje lag behöver för att bli bäst".

NoA avslutar uttalandet med att påpeka att man inte säger upp spelare på grund av en dålig prestation på ett enda evenemang, som det tidigare har talats om. Anledningen till att det gamla laget inte kunde stanna var enligt NoA problem med lagkemin och attityden gentemot spelet.

Mer information finns i NoA:s uttalande.

174 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 174 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..