×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

elemeNt till Mousesports

1
Den norske legenden, som man nog får kalla honom, elemeNt, skrev idag på ett kontrakt för den tyska multigamingorganisationen Mousesports. Detta trots att samme norrman för inte särskilt länge sedan bosatt sig i USA och sagt att han inte skulle spela CS på hög nivå. Efter uttalandet gjorde han vad som verkade vara en tillfällig comeback i form av ett CPL-inhopp hos United5, men nu verkar det alltså som att han är tillbaka på riktigt. En kommentar från huvudpersonen själv låter dock vänta på sig.
Förutom en norrman har laget även lagt på sig en tysk, nämligen fleks som tidigare spelat i Ocrana och dessutom var på WCG med övriga tyskar i Mousesports. Lämnar plats gör österrikaren PapsT, som dock stannar på spelarlistan men numera endast som inaktiv. neo har lämnat laget helt.

Nyrekryterade fleks skriver i organisations pressmeddelande att han är tacksam och hedrad över att få spela för Mousesports. Han säger även att han tror starkt på laget, och hoppas på ett år med mycket framgångar.

elemeNt själv hade följande att säga:
Joining up with Mouz for 2006 is one of the decisions that has made the most sense in about a year. I am looking forward to getting back into the heat of competition with a highly professional team such as Mouz.

Det nya Mousesports-laget:
  • Blizzard
  • Roman R
  • gore
  • fleks
  • elemeNt
  • PapsT (inaktiv)
Pressmeddelandet finns på mousesports.de.

247 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 247 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..