×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

cArn lämnar Eyeballers och övriga spelare inaktiva

1
Sedan kvalet till WEG har Eyeballers CS-lag varit nästan helt osynliga på scenen. I slutet av oktober lämnade dsn laget för att gå till Fnatic, ungefär samtidigt som man öppnade ett café i Jönköping.
Nu lämnar även cArn laget samtidigt som det meddelas att de återstående tre spelarna alla är inaktiva. cArn hoppar inte direkt in något nytt lag, men utesluter å andra sidan inte en fortsättning inom Counter-Strike. Anledningen till avhoppet var enligt cArn själv delvis att laget var inaktivt.

Kvar i Eyeballers är nu följande spelare:
  • archie
  • Zad
  • Bullen
Med ett inaktivt lag utan komplett femma är det troligt att fler spelare hoppar av inom kort eller att andra omfattande förändringar sker. Laget har just nu en plats i Eurocup men är utan en uppställning som kan försvara den. Nästa match är schemalagd till tisdag då det är tänkt att man ska möta Mousesports. Det är mycket tveksamt om den matchen blir av.

Vi fick tag i cArn för en kort intervju som ni finner om ni läser vidare.

cArn
Hur kommer det sig att du har lämnat Eyeballers?

Laget och jag har inte varit aktivt sen sensommaren och ser inte så ljust ut organisatonsmässigt framöver så lika bra att hoppa av.

På många andra håll inom scenen har det på den senaste tiden var pengar som har legat till grund för konflikter. Har det varit något av den varan i Eyeballers? Har ni fått ut prispengar och eventuella löner?

Tänker inte gå in på några specifika detaljer, men laget har inte presterat och är nog inte värda någon så kallad lön. Mitt förhållande till organisationen i sig låter jag vara osagt.

Vet du vad som händer med övriga spelare i Eyeballers? Kommer de att satsa vidare med ett nytt lag eller är det här slutet för Eyeballers CS-lag?

Alla vi fyra återstående i laget var och är inaktiva i dagens läge, hur de andra och EYE skall göra låter jag stå för dem.

Kommer du att satsa vidare med CS i ett nytt lag? Har du något på gång redan nu?

För tillfället arbetar jag och bidrar till vårt kära samhälle, men en fortsättning inom dataspelets värld ser jag inte som helt avlägsen.

Om du ser tillbaka på din tid i Eyeballers, är det något du tycker att ni borde ha gjort annorlunda för att laget skulle vara aktivt och komplett idag?

Lära oss spela emot lag som inte fattar något (utländska lag). Svenska lag hade vi inga större problem med egentligen. Hur som helst hade vi i alla fall väldigt kul på de eventsen vi for på.

Tack för din tid! Är det något du vill tillägga?

Det var så lite så, tack till spelarna i EYE för tiden. Kommer inte på nått bra att tillägga så kan väl kasta ut en utmaning alá Ken Lennard, 1 map dust2 vs SG, 1000:- insats, ni finner oss i #clansg.

227 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 227 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..