×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

lollopop fast för fusk

1
En av Sveriges bästa kvinnliga CS-spelare har nu åkt fast för fusk. Det är dock inte 100% säkert att hon fuskar, men på filmen ser det onekligen ut så. Även hennes egna lagkamrater i cfg.fi tror på att fusk ligger bakom och hon är därför sparkad ur klanen. För att få reda på lite mer om det hela så letade vi reda på rillman, som spelade med lollopop i skelett för ett tag sedan.

rillman (f.d. lagkamrat i skelett)
Misstänkte ni, i skelett, någon gång att lollopop fuskade? Tror du ens att hon fuskade på den tiden?Nej, jag misstänkte aldrig att lollopop fuskade i skelett och hon säger själv att hon endast provat cheat ett par gånger under denna veckan och det tror jag på om jag ska vara ärlig.Om det är sant som hon säger, tycker du att hon bör få en andra chans?Ja, det tycker jag att hon ska få. Av mig har hon redan fått det, jag tror på det hon säger.Hur tycker du att man ska straffa fuskare, rent generellt?Fusk är jävligt trist tycker jag. Men straffa? Inte direkt så att hon gick och mördade någon i verkligheten.

2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

308 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 308 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..