×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Embrace blir Meet Your Makers CS-lag

1
Igår berättade vi att ett svenskt lag dykt upp på det danska problemevenemanget SLKS #8 spelandes för den danska multigamingorganisationen Meet Your Makers (mYm). Laguppställningen var den som vi nyligen såg Embrace presentera.
Föga oväntat gick man ikväll ut med att Embrace blir mYm:s nya CS-satsning sedan man låtit det gamla (danska) laget lämna organisationen som en följd av uteblivna resultat. Det svenska CS-laget i mYm har följande laguppställning:
threat
paradox
duell
VonoX
JAEGARN
CS-managern i mYm som valde ut laget, en tysk vid namn Jonas Kugland, talar i ett uttalande publicerat både på lagets egen webbsajt och sponsorn QPAD:s hemsida om framtiden med stor optimism. Han säger att laget har god personkemi och är fullt av talang och unga stjärnor.

VonoX, som får föra lagets talan, kontrar med att benämna lagets chans som att få spela hos mYm som "fantastisk" och passar även på att ge sponsorerna Raptor Gaming, Sennheiser och QPAD lite extra publicitet genom att tala sig varm om deras produkter. Hela uttalandet samt bilder på både lag och spelare finns hos meetyourmakers.com.

Lagets första officiella framträdande kommer förmodligen att ske imorgon om vi räknar med att problemen på SLKS #8 är lösta vid det laget.

153 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 153 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..