×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

VonoX och JAEGARN i nytt Embrace-lag *

1
Efter den succéartade prestationen på Optihack dalade Embrace likt en nyårsraket efter smällen. f0rest, Tentpole och RobbaN gick till Begrip och vann WEG, VonoX började att spela Call of Duty och solido röjde med SSV Lehnitz, som sedan blev fnatic.
För en dryg månad sedan offentliggjorde man en halvhjärtad satsning där man satta upp det simpla målet att ha skoj och sedan se vad som hände. Att döma av att man inte gjort några större framträdanden verkar det som projektet rann ut i sanden.

Nu är dock Embrace återigen tillbaka med en ny laguppställning. Endast VonoX är kvar från framgångslaget på Optihack. Bland övriga spelare märks JAEGARN som den ende sedan tidigare högt ansedde spelaren. threat och paradox är kvar sedan satsningen från förra månaden. Den kompletta laguppställningen ser ut så här:
VonoX
JAEGARN
threat
duell
paradox
Embrace-veteranen VonoX kommenterade det hela så här:
Det ända som har hänt här är att m1kke är inaktiv och Pedro flyttade till en annan lägenhet så han hade ingen internet och skulle inte ha det heller förrän om 2 månader. Så vi provade två nya spelare och det känns rätt bra nu. JAEGARN känner jag sen tidigare och duell har spelat med paradox och threat en del så. Nu är vi här och vi får se vad framtiden leder oss till. Kan säga nu att det kommer komma fler nyheter inom kort.
Vill ni veta mer så ställde nyförvärvet duell upp på en intervju som kan läsas nedan.

duell


Tjena duell! Berätta om hur det gick till när det nyblivna Embrace-laget sattes ihop!

JAEGARN och VonoX hade snackat med varandra om att starta ett nytt lag. VonoX som tidigare spelat med threat och paradox i den förra upplagan av embrace ringde och frågade paradox om de var sugna. Sedan kontaktade threat mig som jag spelat med lite här och var och frågade om jag var sugen på att starta upp ett nytt Embrace. Lite kortfattat, men det var ungefär så här det gick till. :)


Jämfört med JAEGARN och VonoX är du själv, threat och paradox relativt okända spelare. Vad har ni för CS-meriter och vad har ni för kvaliteter att bjuda laget på?

Vi har väl helt enkelt inte varit dom spelarna som har kommit fram förrän nu, men JAEGARN och VonoX såg stor potential i oss som spelare och som lag, sedan har vi ju suttit och bootcampat i helgen vilket kändes som den avgörande faktorn att känna att vi fungerade grymt bra som lag. Vi kommer köra på denna Stockholms-linen och förhoppningsvis så får vi se ett nytt embrace som blommar fram igen :P


Hur högt satsar ni? Har ni satt upp några mål för framtiden?

Vi har inte spikat några events än. Förutom att vi ska försöka åka på SLK i Danmark om 2 veckor. Efterssom vi valde att köra på irl line så känns det mycket mer stabilt då det känns bättre socialt sätt, samt att vi får chansen att bootcampa inför events i princip när som helst.


Men till skillnad från den förra satsningen siktar ni verkligen mot toppen den här gången?

Absolut, potentialen och motivationen är ju helt klart en stor faktor inom detta laget. Bara vi jobbar på i denna takten så ser jag förhoppningsvis snart ett nytt lag i toppen.


Du nämnde att ni bootcampat, var ägde bootcampet rum? Har ni något cafésamarbete på gång? Hur ser sponsorbiten ut?

Vi bootcampar faktiskt just nu hos JAEGARN. Sponsorbiten jobbar vi på atm, men det är inget vi kan gå ut officielt med.


Då tackar jag för din tid och önskar er lycka till med satsningen. Är det något som du vill tillägga?

Jag vill tacka för mig själv. Sedan vill jag hälsa till grabbarna i frågelåda och maximus. Förresten, vet ni vad världens bästa cs-spelare heter? Jo, Thai Ming (timing). Hehe! :D
* Uppdatering: Embrace har nu meddelat att man tills vidare bara är en mix som, vilket duell nämnde tidigare, kommer att åka till det danska LAN-evenemanget SLKS. Anledningen till vändningen sägs bli uppenbar i framtiden.

293 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 293 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..