×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Tysk toppspelare tagen för fusk

1
Tidigare idag offentliggjordes det att en spelare från en av de bättre klanerna i Tyskland blivit tagen för fusk. Klanen det handlar om är pro-Gaming, och spelaren ifråga är eddy. Enligt något som kallas anti-cheat-teamet har eddy använt sig av wallhack.
pro-Gaming har bland annat slagit Mousesports i en match i den tyska ligan EPS, och har i tidigare versioner av CS åstadkommit mycket lovande resultat på den tyska Counter-Strike-scenen.

Framtiden för just eddy och pro-Gaming ser ganska dyster ut efter denna händelse, och de är just nu bannlysta från denna samt nästa säsong av ESL. Laget spelade i ESL:s högsta division kallad ESL Pro Series.

Händelsen förde dock inte endast dysterheter med sig, då spelare inom den tyska CS-scenen länge begärt en bannlysning av laget. Med andra ord verkar det som att ett antal personer inom samma liga anat ugglor i mossen under en längre tid.

Mer om händelsen finns att läsa här.
2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

198 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 198 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..