×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

GoL värvar nytt

1
Redan igår när zaffe lämnade PlayIT ryktades det om att hans nästa klan skulle bli GoL. Nu bekräftas spekulationerna och det står klart att zaffe, och även mikk (lämnade Scratch tidigare), går med i GoL. GoL har nu fem spelare men har ändå fler nyheter på gång (möjligtvis inte nyheter angående lineupen). GoLs lineup ser nu ut så här:

  • Hyb

  • Souledge

  • mysse

  • zaffe

  • mikk


Besök #GoL om ni har fler frågetecken som behöver behandlas.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

66 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 66 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..