×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

NoA annonserar återkomst med XeqtR och Logitech-mus *

1
Det är nu knappt en och en halv månad sedan NoA efter floppen i den andra säsongen av WEG meddelade att man skulle ta en paus. Under pausen har de två amerikanerna shaGuar och method lämnat klanen till fördel för 3D. Eftersom fisker lämnade redan innan WEG och ersattes av en endast inhoppande quick är det officiellt sett bara norrmännen XeqtR och Naikon kvar i laget.
XeqtR offentliggjordes som en av spelarna i norska klanen Aftermaths NESL-laguppställning, men få trodde nog att det var hans stora satsning. I och med en mycket simpel splashbild på NoA:s hemsida har de forna CPL-mästarna även offentliggjort att man i själva verket är på väg tillbaka.

En bild säger som bekant mer än tusen ord, men dessa ord kan ibland vara aningen svårtydda. Bilden som det gäller den här gången föreställer XeqtR i vad som ser ut att vara rollen som Spock i ett nytt Star Trek-verk. Man ska dock inte låta sig luras, för chanserna att nämnda projekt existerar är ytterst små. Istället drar vi slutsatsen att XeqtR inte helt oväntat är en del av det nya NoA-laget, vilket bör innehålla minst tre nya spelare. Om Naikon stannar är som bekant ännu oklart.

Något annat som kan vara värt att lägga märke till är att XeqtR håller fram en mus av märke Logitech och modell MX300 mitt framför kameralinsen. Att hålla en mus rakt framför linsen kan te sig lite udda och vad som är än mer udda är att det är en Logitech, som ju inte är lika vanliga som Microsoft och Razer. Med andra ord kan den som tror att allt har en mening komma till slutsatsen att detta är ett trick för att marknadsföra Logitech och deras produkt, vilket skulle indikera ett partnerskap mellan NoA och Logitech. Om man nu vill spekulera...

Den spännande bilden finns på teamnoa.net.

* Uppdatering: Catch-Gamer rapporterar att man fått information om att det nya laget ska offentliggöras i samarbete med WEG-kvalet i Stockholm, som enligt samma källa ska arrangeras i Stockholm om cirka en vecka (det vill säga nästa helg). Något officiellt datum för vare sig WEG-kvalet i Stockholm eller NoA:s offentliggörande finns inte.

102 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 102 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..