×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Robin lämnar mTw.ATI - intervju

1
Det svenska CS-laget i mTw.ATI var det många som hade höga förväntingar på men laget har inte riktigt lyckats. Det hela började med att walle lämnade laget, för spel i NiP, precis innan WEG. Laget tog istället in iLight för WEG, men åkte ut tidigt. Efter WEG har man inte hört mycket om laget men för ett tag sedan lämnade zaffe laget, för spel i fnatic.
Enligt Robin så kommer Rwa tillsammans med crypt bygga upp ett nytt lag i organisationen. I intervjun nedan kan ni läsa om varför Robin inte längre är en del av laget:

Robin
Hej Robin! Som jag har förstått det så har du lämnat mTw, kan du berätta mer om detta?

Hej pik! Jo jag fick valde att gå inaktiv för ungefär tre veckor sen och drog iväg till Malta. När jag kom hem kom vi fram till att det var lika bra att bryta kontraktet.

Vad kommer att hända med spelarna i laget och vad ska du själv göra?

Jag vet inget om lagets framtid om jag ska vara ärlig, men jag tror att Rwa och crypt kommer att leta upp några nya spelare till laget. Själv ska jag försöka plugga i höst, tills dess så ska jag bara ta det lugnt.


Fler och fler spelare väljer att gå inaktiva och återvänder sedan inte. Hur ser det ut för dig, kommer du att återvända och satsa lika högt igen?

Jag kommer forsätta spela men inte lika mycket. Hittar jag något roligt gäng och känner att motivationen finns så är det inte omöjligt att det blir en ny satsning.


Förväntingarna på laget var väldigt höga och jag vet att ni själv hade höga förväntingar. Vad tror du var huvudanledningen till att laget aldrig riktigt räckte till?

Efter att icsu-laget splittrades så försvann glädjen i laget kändes det som, inget ont om dom andra spelarna som varit med, gillar dom väldigt mycket. Sen var det även några spelarbyten inann CPL Turkiet och WEG #2, så vi var inte så ihopspelta som man velat.


walle lämnade laget precis innan ni skulle delta på WEG och iLight fick hoppa in. Hur tror du att det hade gått för er om walle hade spelat med er?

Vi hade inte lirat så länge med det laget då heller, men det kändes faktiskt riktigt bra på praccarna inann vi drog. Det kändes som vi kunde gått riktigt långt.


Det första icsu-laget som blev nya mTw-laget höll inte länge. Tycker du att laget fick en ärlig chans av organisationen att visa vad ni kunde?

Nej det tycker jag inte, jag tror att om laget fått forsätta tillsammans hade vi etablerat oss i världstoppen!


Du nämde innan att Rwa och crypt skulle bygga upp ett nytt lag. Vet du om iLight är med i det nya lagbygget, eller kommer han också ta ett uppehåll?

Nej, iLight ska inte forsätta spela med mTw. Just nu är han i Turkiet, lär forsätta spela poker när han kommer hem som han är en jävel på!


Det verkar vara en trend att börja spela poker efter CS-karriären. Många är nyfikna på vad som händer med kontraktet walle bröt. Det var på tal om stämning från mTw, men man har inte hört så mycket efter detta. Ge oss lite information!

Jag är inte så uppdaterad när det gäller det där heller, men senast jag hörde något så var det stämning, fast det var ett tag sen.


Som jag förstått det var laget och walle inte direkt bästa vänner efteråt. Hur är personkemin mellan laget och walle nu?

Kan inte tala för dom andra, men jag har inte snackat med honom sen dess. Jag är inte långsint, det har inte blivit av bara!


Då ska jag sluta att vara besvärlig. Tack för din tid Robin och lycka till med pluggandet. Ordet är ditt!

Tack, själv. Vill hälsa till folket i #västerort. Och alla andra idioter jag känner, ni vet vilka ni är!!!!! (draken bla). AIK vinner superettan!

204 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 204 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..