×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

todi återvänder till a-Losers och Counter-strike 1.6

1
Den tyske toppspelaren todi, som spelat med de flesta av Tysklands storklaner – mTw, a-Losers, ALTERNATE aTTaX och Mousesports – lämnade för en tid sedan Counter-strike 1.6 för att spela i Counter-strike Source-laget dRagonz. Nu är han dock tillbaka i moderspelet där han kommer att spela med sina gamla kamrater i a-Losers.
Anledningen till rekryteringen är att Kapio som bekant nyligen lämnade laget för Ocrana. Ledningen i a-Losers beskriver todi inte bara som en bra ersättare utan till och med en förstärkning av laget, vilket möjligtvis kan ses som en pik mot Kapio.

Uttalanden från både Bodo och todi finns att tillgå på a-Losers hemsida, dock bara på tyska. Av våra tyskkunskaper att döma sägs det dock bara att man är glada att återförenas med todi samt att man hoppas på framgång samtidigt som man understryker att man har goda relationer sedan tidigare.

a-Losers har nu följande femma:
Bodo
DonKamilo
Fragmaster
rabble
todi
todi kommer inte att lämna sitt CS Source-lag utan nöjer sig med att bara vara inaktiv. Mer information, dock bara för tysktalande, finns på a-losers.org.

73 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 73 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..