×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

zaffe går med i fnatic

1
zaffe, tidigare känd från mTw.ATI, har idag gått med i fnatic – som tidigare spelat med en temporär spelare i form av XeqtR. fnatic spelade i CPL Summer förra veckan där de hamnade på en sjundeplacering. Eftersom de bara hade fyra fullvärdiga medlemmar har det spekulerats i vem som skulle fylla sista luckan, men att det skulle vara zaffe – som ju tidigare varit en fast medlem i mTw.ATI, var det inte många som gissade. Denna addition ger fnatic följande laguppställning:
    solido
    MegatoN
    Magix
    diGitaL
    zaffe
Laget kommer som bekant ställa upp i GameGune, som kommer spelas i Bilbao i Spanien senare i veckan – vilket blir den zaffe-bestärkta tappningens första chans att bekänna färg. För mer information har vi en intervju med zaffe att tillgå, vilket lättast beskådas om ni läser vidare.

zaffe


Tjo zaffe! Du går idag med i fnatic, kan du berätta hur det hela gick till?

Heyhey, joo efter WEG så har vi spelat en hel del med mTw för att sedan bestämma några events. Dock så blev det inte av att vi åkte på något av lite olika anledningar, och istället så skulle nästa tävling bli CPL Tyskland/England som är i slutet av augusti/september. Det kändes då lite segt att pracca bort hela sommaren för events som ligger så långt bort tyckte jag.

Detta var lite blandade åsikter i laget och några ville spela varje dag medan några ville knappt spela. Och samtidigt som det hände en grej i mTw som jag inte bör gå in på här mera för jag vet inte hur allt det där slutade, men det kommer nog ett statement om det också snart, så fick jag ett erbjudande att åka till Spanien och spela två tävlingar i sommar och gå med fnatic fullt ut.

Jag känner alla spelare i fnatic väldigt bra sedan innan och vet att alla är väldigt schyssta och duktiga, så jag tänkte på det några dagar och valde sedan att gå med dem.


Hur ligger det till med det juridiska i hela faderullan? Hade du inte kontrakt för mTw?

Nej, jag hade aldrig något kontrakt, jag skulle skriva på, men varje gång det kom till kritan så kom det upp lite olika saker som gjorde att det blev fördröjt. Så på det sättet löste det sig smidigt.


Är det istället på gång med kontrakt och löner för fnatic?

Yes det är det, har inte kollat på kontraktet än dock, men alla spelare i fnatic har skrivit på, så jag ska ta och göra det nu så fort som möjligt.


Har du redan hunnit spela något med laget? I så fall, vad tycker du?

zaffe på en trottoar.Hehe aa vi har spelat lite granna. Vi spelade redan idag efter bara 1 maps träning mot redrum i en EuroCup-match som var väldigt viktig, vi vann den med 16-9 så det var riktigt skönt att det gick vägen då vi nu är bara 1 match ifrån LAN-slutspel i den turneringen. Jag har spelat väldigt mycket med alla spelare i laget innan, CB-matcher och LAN-mixar och så, så det är som jag väntade mig. :)


Om du sätter dig ner för att göra en analys av laget, och sedan jämför laget med ditt tidigare lag, mTw.ATI, vad säger du då?

Hmm, jadu det är väldigt svårt att säga. Tror vi är ganska lika, äh asso jag vet inte, skitsvårt att säga bara så. Har aldrig spelat med dem i ett seriöst lag så jag får nog vänta med att svara på den frågan nu.


Vad tror du kommer hända med mTw.ATI nu?

Ingen aning faktiskt, antar dom kommer bygga om på nytt, fast jag vet inget säkert.. det kommer nog ett statement om det med tiden.


Hur är din relation till mTw.ATI-gossarna? Känns det på något sätt som att du lämnat dem i klistret?

Aa asso klart det blir jobbigt för ett lag när dom bara har 4 spelare, får hitta nya spelare igen och så. Men jag hoppas dom inte är allt för sura på mig och förstår mitt val. Jag gillar alla spelare i laget väldigt mycket, shjyssta killar och vi hade riktig kul tid i Korea osv. :)


Om vi övergår till Spanien och GameGune, vad tror du om era chanser där, med tanke på era bristande förberedelser?

Hehe jo det kommer bli tufft där. Förhoppningsvis så plockar vi ner våran kille och vinner på att vi skjuter hårdast. Annars så kommer vi försöka förbereda oss så mycket som det går under de dagar som är kvar.


Det ska bli spännande att se vad ni går för, både i Spanien och på längre sikt! Lycka till med det! Är det något du vill tillägga innan vi avslutar förresten?

Nää inget speciellt =) Skulle bara vilja säga att jag är himla bra på att göra bananasplit, lyllo den som får äta den... :) sen vill ja vinka till forpo med: HEJ!. och sist <3 väsby!

221 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 221 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..