×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

NiP presenterar sitt nya lag

1
Det har nu nästan gått tre veckor sedan SpawN, ahl, vilden och Hyper lämnade NiP av några fortfarande idag okända grunder. Kvar i laget stod HeatoN, en reaktiverad Potti och en vilja att skapa ett ännu bättre lag.
Rykten har florerat friskt sedan dess och vi har också fått uppgifter från andra håll än från NiP om hur det nya laget skulle komma att se ut. Både när zet lämnade SSV Lehnitz och när walle lämnade mTw.ATI sades det att de skulle gå till NiP. Idag vet vi också att så blev fallet. Det nya NiP representeras från och med idag av följande herrar:
  • HeatoN
  • Potti
  • walle
  • zet
  • ins
ins är för ganska många okänd, därför uppstår i många fall ryckningar i ögonbrynen hos en del när de ser vederbörande i listan ovan. Faktum är dock att ins senast spelat i Fastlane, som ju kom på en delad femteplats i CPL World Tour-stoppet i Brasilien. Trots den tidigare framgången blir detta ett stort kliv uppåt för denne man, då NiP-flaggan för med sig en del stjärnstatus. Spekulationer om att ins skulle gå med i laget ökades när han lämnade Fastlane (och blev ersatt av HighFigh) igår (nyhet). På NiP:s hemsida meddelas det att intervjuer är på gång, och att en sådan med walle står närmast i tur.

Lagets första framträdande blir redan nu i helgen där de kommer delta på ESWC-kvalet som kommer spelas på Dreamhack.

816 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 816 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..