×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Turtle och ArchAngels är tillbaka

1
Två svenska klaner som har gjort sitt namn för länge sedan och därefter valde att gå in i mörkret har tydligen hittat slutet på tunneln, för de är nu tillbaka. Klanerna jag pratar om är ArchAngels och Turtle.
De förstnämnd är antagna till det svenska onlinekvalet till ESWC som börjar imorgon klockan 20.00. De fick dock inte en plats direkt, men halkade in på ett bananskal då disclaim inte kunde delta.

När jag frågade Raphael från ArchAngels om framtiden svarade han, – Egentligen vill vi inte svara på något förrän efter kvalet, när vi ser hur pass avdankade vi är.

Spelar för ArchAngels gör:
Raphael
Raziel
moony
Softcore
cruz
klimp
Turtle däremot får vi vänta på, de kommer dock ställa upp på två LAN, först Lanbulle och sedan Dreamhack. Något att se fram emot med andra ord.

–Vi startar upp igen för att ha så kul som möjligt och vi vill visa att vi fortfarande finns på CS-scenen. Sen att åka på så många lan som möjligt är ju självklart, eftersom det är så förbannat roligt, säger en tämligen uppfylld wino från Turtle.

Spelar för Turtle gör:
jokkan
plecto
zix
wino
anubis

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..