×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip tar in halva gamla Embrace

1
För ett tag sedan gick Begrip ut med att tre spelare (dsn, cArn och Zad) skulle lämna laget, varav en, Zad, med omedelbar verkan (nyhet). Anledningen till detta var att EYE satt ett finger i spelet då de erbjudit samtliga tre spelare varsin plats i laget. Zad kommer troligtvis gå med i EYE, men än så länge är inget bekräftat – varken från EYE eller Zads sida. Om cArn och dsn, som kommer hålla sig kvar hos Begrip till dess deras kontrakt löpt ut, senare kommer gå med i EYE är också det oklart. Det vi däremot kan veta är att vi har riktigt intressanta nyheter från EYE:s sida att vänta inom den närmsta tiden.
För att råda bot på det matematiska fel som uppstått har laget valt att ta in tre helt nya spelare. De nya spelarna går under nicken f0rest, Tentpole och RobbaN. Som ert öga väl ser har samtliga av dessa spelare spelat under Embrace fana på dess tid. Begrip har skrivit ihop ett pressmeddelande om händelsen, läs det här. Allt som allt bildar detta en fem man stark laguppställning i Begrip.
  • Calippo
  • IsKall
  • f0rest
  • Tentpole
  • RobbaN
Varför just dessa tre? Var är Legenden? Hur stod det egentligen till med de där förhandlingarna mellan Begrip och EYE? Frågorna är många, och alla informationshungriga kan vi glädja med att vi har hela fyra anledningar till att ni kan stilla er hunger.

Effektiva som vi är har vi tagit tag i individ (lagets manager), IsKall, f0rest samt Calippo om allt som tänkas kan om det gamla, det nya och det mittemellan. Allt har sammanställts i en egen artikel här på sidan, ni gör er bäst i att själva ta er en titt, förslagsvis här.

Ett utdrag ur intervjun med IsKall:

– Laget påminner mycket om vår förra lineup. Skillnaden är väl att detta laget är mer flexibelt och kan anpassa spelarna efter taktikerna medans det var lite tvärtom i förra. Men känslan jag har för laget är ungefär som det kändes med förra lineupen som slutade fyra på CPL.

Jag vet oftast vad lag kommer att gå för och jag blir mycket förvånad om det inte blir en final mellan NoA och Begrip i WEG som är vårt första mål.

140 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 140 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..