×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Allmänt

Element och Damien lämnar GOL

1
Inatt fick vi reda på att Element och Damien lämnar GOL, detta kom som en stor chock då Damien precis börjat i GOL. Anledningen till detta är inte känt och ingen i GOL fanns på plats för att kunna ge en bättre förklaring. Vad som händer med GOL i dagens läge är omöjligt o säga. Jag fick tag i min vän stoffa för en snabb intervju om läget.
GoL|Stoffa


Varför har Element och Damien valt att lämna klanenElement var trött på att spela i en skandinavisk clan där han behövde prata engelska, han var sugen på att spela i en hel norsk clan.. Damien hakade bara på honom tyvärr..Vad det ett oväntat beslut?Ja, det kom ganska oväntat redan i morse..Vad kommer att hända med GOL nu?Vi kommer troligen att komma med en ny lineup igen inom kort (alltså två nya spelare), jag håller tummarna för att detta blir beslutet.Så GoL kommer att fortsätta kämpa på?Ja, det är vad jag innerst inne hoppas på.. Just nu ser allt lite oklart ut dock.. Men jag ska kämpa in till det sista för att få GoL lika starkt som vanligt igen!Tack för att din tid och hoppas vi får se nytt och starkare GoL inom kort. Ordet är ditt att använda.Jag hoppas på en kurru i GoL för att åter igen kunna äga världen! CU @ CPL!

38 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 38 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..