×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip släpper spelare

1
Runt Begrip har det varit knäpptyst sedan deras enastående insats på senaste CPL, där de kom fyra. Tystnaden har nu blivit bruten i samband med att laguppställningen ändras. På Begrips sajt skrivs det att tre spelare i laget (Zad, dsn och cArn) i februari fått ett erbjudande från EYE. Allt sedan dess har Begrip och EYE förhandlat utan att nå allt för tillfredsställande resultat. Det som nu senast har hänt är att Begrip valt att släppa Zad från sitt kontrakt, medan dsn och cArn kommer fortsätta i Begrip fram tills deras kontrakt löper ut – därefter kommer de två lämna klanen. En inte alltför otippad följd av detta bör bli att vi snart kommer få se i alla fall Zad i EYE.
Laguppställningen ser i sin nuvarande form ut så här:
  • Calippo
  • IsKall
  • Legenden
  • dsn (inaktiv)
  • cArn (inaktiv)
Som nämnt kommer dsn och cArn bara vara kvar i Begrip till dess deras kontrakt löpt ut, därefter kommer de söka sig efter en ny klan. Huruvida det blir EYE är fortfarande oklart. Mer information är på intågande, så håll utkik.

Källa: Begrip

213 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 213 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..