×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

CAL

D!E-spelare tagen för fusk

1
CAL har tagit spelaren CuZ för fusk i en av slutspelsmatcherna i CAL Premier. Matchen var en semifinal i winner bracket mellan Jax Money Crew (JMC) och adverse reality. CuZ spelade vid tidpunkten för Jax Money Crew som också vann matchen med 16-8.
I matchen fick CuZ totalt 40 kills och 15 deaths, men enligt CAL presterade han dessa siffror med hjälpmedel. CuZ är avstängd från CAL i ett år från och med idag.

Numera har CuZ gått med i D!E även om det hela är informellt än så länge då han har ett avtal med JMC. Frågan är om D!E fortfarande vill ha med CuZ efter CAL:s senaste åtgärd. D!E har ännu inte kommenterat händelsen.

Ett in-eye-demo med CuZ från den aktuella matchen finns hos GotFrag. Mer information om CuZ och avstängningen finns hos CAL.
2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

159 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 159 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..