×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

xPerience.se slutar att skjuta tillsammans

1
Sedan en lång tid tillbaka har namnet xPerience.se varit ett anrikt och respektingivande namn i Counter-Strike-sammanhang. Ett par lag av olika karaktär och varierande skicklighetsnivå har dragit på sig matchtröjan som representerar laget. Detta verkar dock ha kommit till sitt slut, då laget för en stund sedan valt att lägga ner spelandet.
Innan nerläggningen av laget fanns följande spelare i lagets protokoll:
  • ins
  • dampv
  • Masto
  • Skipper
  • striker
För att få reda på lite mer kring detta högg vi tag i dampv för en intervju, där vi på ett utförligt sätt får reda på en del av anledningarna till lagets nerläggning:

dampv
Frågan alla förmodligen ställer sig, varför har ni valt att lägga ner laget?

Well, Skipper blev mycket mindre sugen på att spela någon gång för kanske 3-4 veckor sedan och började pressa World of Warcraft istället, samtidigt som vi visste att ins skulle sticka iväg till Turkiet/Florida under slutet av mars eller i början av april (han åkte till Florida igår eller så), så vi spelade i stort sett ingenting, jag jobbar heltid och pluggar lite på komvux för tillfället så jag kunde inte spela särskilt mycket.

Samtidigt hade vi inga sponsorer och tja ins fick ett erbjudande från gamla caYa (Fastlane numera) och det var väl inget svårt val att välja mellan sponsorer + aktivitet och inga sponsorer + inaktivitet.

Hur stor del hade ins avhopp i det hela? Hade det eventuellt funnits en möjlighet att rusta upp laget om han valt att stanna?

Japp, skulle vilja säga att det hade funnits en möjlighet men nu blev så inte fallet. :)

Vad händer med resterande spelare i laget? Kommer några av er att fortsätta spela, kanske tillsammans?

Skipper ska gå upp klockan fyra varje morgon och cykla till jobbet, så blir nog inget mer med CS för hans del. Vet inte vad striker och Masto ska göra och jag ska nog sluta jag med.

Vad tror du om ett nytt lag under xPerience.ses fana en dag? Kommer något nytt lag återigen att få chansen att visa vad de går för i lagets matchställ?

Nej, det tror jag inte, namnet i säg är ju bara ett namn. Vet faktiskt inte riktigt vad som hänt med internetcafét, vad gäller själva namnet är det väl mezzo som sitter på "rätten" men tror inte att han kommer starta något nytt.

Okej, då får jag tacka dig för att du tog dig tid för en intervju. Är det något som glömts? Du har sista orden på dig för hälsningar, tacktal och visdomens ord.

[StöveltrAMP]: 09 - Ghost Love Score.mp3 [10.03Min]
Ni finner fortfarande delar av det gamla laget i #xPerience.se.

85 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 85 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..