×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

D!E återvänder

1
För nästan två månader sedan meddelade D!E att de blev det nya United5. D!E:s egna CS-lag verkade då vara historia. Nu verkar det emellertid som det ska bli ändring på den saken. Enligt GotFrag kommer följande spelare att representera det nya D!E.
  • CuZ
  • Gosu
  • Da Bears
  • kmode
  • fishy
  • sm0og1er
Laget är emellertid ännu inte officiellt då både CuZ och Gosu har kontrakt med Jax Money Crew. JMC spelar i CAL Premier där de är ett av topplagen. D!E kommer att återvända så fort CuZ och Gosus avtal med Jax Money Crew går ut, vilket enligt CuZ själv dröjer ungefär en månad.

Uppdatering: Enligt GotFrag stämmer inte den lineup som de publicerade tidigare idag. CuZ från D!E har bekräftat att han och Gosu kommer att börja spela med D!E om ungefär en månad då deras avtal med JMC går ut.
2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.

79 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 79 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..