×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

D!E återvänder

1
För nästan två månader sedan meddelade D!E att de blev det nya United5. D!E:s egna CS-lag verkade då vara historia. Nu verkar det emellertid som det ska bli ändring på den saken. Enligt GotFrag kommer följande spelare att representera det nya D!E.
  • CuZ
  • Gosu
  • Da Bears
  • kmode
  • fishy
  • sm0og1er
Laget är emellertid ännu inte officiellt då både CuZ och Gosu har kontrakt med Jax Money Crew. JMC spelar i CAL Premier där de är ett av topplagen. D!E kommer att återvända så fort CuZ och Gosus avtal med Jax Money Crew går ut, vilket enligt CuZ själv dröjer ungefär en månad.

Uppdatering: Enligt GotFrag stämmer inte den lineup som de publicerade tidigare idag. CuZ från D!E har bekräftat att han och Gosu kommer att börja spela med D!E om ungefär en månad då deras avtal med JMC går ut.
2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

79 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 79 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..