×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Allmänt

Cisco9 lägger ner

1
Idag blev det klart att ännu en klan väljer att lägga ner. Denna gång gäller det cisco9. Man hade haft det lite strulligt på sistone då mazon och blackie valde att lägga ner och klanen lades på is. Efter ett tag så var man tillbaka i med en ny lineup. Men detta höll inte så länge och man började prestera dåligt. Detta ledde till att man idag väljer att lägga ner klanen. Jag tog mig ett snack med c0b om varför man lägger ner.
c0b


Hej c0b, idag fick vi reda på att c9 lägger ner, varför?Stämningen i klanen, vi har inte presterat så bra på officiella matcher som vi borde ha gjort, och den ena saken leder till den andra. Vi glömde att man ska ha kul när man spelar som e viktigt. Plus att jag måste satsa mer på mina studier vilket har vart svårt sista tidenKommer det bli aktuellt med en ny upplaga av c9?Nej nu är c9 nere för tillfället och har inga planer på en ny lineup. Men framtiden får avgöra som alltid.Vad kommer hända med medlemmarna i c9?Jag kommer spela för nöjes skull med irl kompisar, nightman & warder tror jag kommer fortsätta spela på samma nivå fast i en ny klan. Prone ligger lågt tills han har fått ny dator, f0kus har jag inte en aning vad han skall göra. Men vem vet?Vad tror du krävs för att en klan ska hålla ihop?Stämmning e viktigast helt klart, är alla bittra när man spelar så funkar inte mycket.Då tackar jag för mig och lycka till med din nya klan ;)Tack för allt! -Hall Of Fame- mazon, finkel, klumox, makwak, ollf, voughn, goobay, dne, flip, lorden, wantez, prone, warder, leech, c0b, blackie, aristar & nightman. 3:e December 2001 - 20:e Januari 2003

23 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 23 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..