×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

CAL

Nya fuskare tagna i CAL

1
CAL har hittat ännu ett par fuskare i deras många CS-divisioner. Mest uppseendeväckande är kanske den spelare i Revolution Sports som har tagits för fusk. Revolution Sports ligger just nu tvåa i sin division i CAL Invite. De har besegrat lag som 3D, United5 och Evil Geniuses. Spelaren som har tagits för fusk kallar sig för Brutal. För honom väntar nu en avstängning på tolv månader.
Utöver avslöjandet i CAL Invite har man även tagit en spelare i CAL Open och en spelare i CAL Intermediate.
  • Revolution Sports | Brutal
  • Legends never Die | g.hill
  • zombie5 | End
Steam-ID:n, IP-adresser, hostmasks, namn och andra nyttigheter finns listade i en forumtråd publicerad av CAL.
2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

170 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 170 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..