×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

CAL

Nya fuskare tagna i CAL

1
CAL har hittat ännu ett par fuskare i deras många CS-divisioner. Mest uppseendeväckande är kanske den spelare i Revolution Sports som har tagits för fusk. Revolution Sports ligger just nu tvåa i sin division i CAL Invite. De har besegrat lag som 3D, United5 och Evil Geniuses. Spelaren som har tagits för fusk kallar sig för Brutal. För honom väntar nu en avstängning på tolv månader.
Utöver avslöjandet i CAL Invite har man även tagit en spelare i CAL Open och en spelare i CAL Intermediate.
  • Revolution Sports | Brutal
  • Legends never Die | g.hill
  • zombie5 | End
Steam-ID:n, IP-adresser, hostmasks, namn och andra nyttigheter finns listade i en forumtråd publicerad av CAL.
2019-05-16 19:14
Som en del av vårt samarbete med Brothers fick våra Blast Pro Series-talanger en makeover. Viktor "vuggo" Jendey var sugen på något mer "stökigt". Med hjälp av Brothers gick han från en vanlig gamer till en stilig man i en somrig kostym.
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.

170 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 170 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..