×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

D!E blir nya United 5

1
Det amerikanska CAL-laget United 5 har tappat spelare efter spelare den senaste tiden och kvar blev enbart ledningen och alla sponsorer, de behövde med andra ord ett nytt lag. Ett annat lag från CAL har nyligen tappat en nyckelspelare till Jax Money Crew i form av Cuz, men nu har hela det kvarvarande D!E gått ihop med United 5 och för att få ett helt lag igen har de tagit in två spelare.
Dessa är org från WEW och moses från TEC. Detta betyder att United 5 nu består av dessa:
kmode
Batman
PaTyoJoN
keen
org
moses
Två uttalanden finns att tillgå, dessa är skrivna av u5|killabeez och D!E|Robin

Källa: SK-Gaming
2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.

72 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 72 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..