×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

WEG

gore åker hem från Korea – ersättare okänd *

1
Det har cirkulerat en del rykten kring läget i Mousesports-laget borta i Korea just nu. Ryktet sade att Blizzard fått lite för mycket alkohol i sig och att det sedan lett till att gore valt att lämna Korea.
En kort pratstund med en förtegen neo (spelare i Mousesports) uppdagade att det stämmer att gore har lämnat Korea. Det är inte bestämt vem som kommer att ersätta honom, så ryktet om att det skulle vara da bears från united5 är alltså inte sant. neo kunde dock berätta att det inte var da bears, så förmodligen blir det som logiken säger någon tysk eller tysktalande spelare.

Mousesports lag på WEG ser ut så här:
  • Blizzard
  • neo
  • todi
  • PapsT
Nästa omgång i WEG spelas den 13 februari, så ersättaren bör vara klar inom kort om man ska ha någon chans att spela in denne ordentligt i laget.

* Uppdatering: Mousesports har gjort ett uttalande på deras hemsida där de berättar att gore lämnat Korea på grund av att han inte trivdes så bra så långt hemifrån och med en så pass annorlunda livsstil. gore kommer inte att lämna organisationen utan kommer att spela med det temporära ESL Pro-Series-laget istället för Johnny R.

60 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 60 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..