×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Rwa och kixer går till mTw.ATI

1
mTw.ATI, som hamnade på en tredjeplats senast på Optihack, har nu rört om lite i laguppställningen. Två har fått lämna för att ge plats åt två nya – nämligen de f.d. klanlösa spelarna Rwa och kixer. greykarn berättar om läget:
Ja, laget har spelat väldigt länge tillsammans. Och efter två bra resultat på hemmaplan (Optihack & SEL) och ett lite mindre bra resultat på CPL så ville några nyckelspelare i laget få lite friska vindar in i laget. Vi var också i behov av någon som kunde hjälpa speedi med styrningen 'ingame'. Rwa kommer bli en perfekt ersättare på det området, där speedi kommer agera lite sidekick till honom.
Spelarna som fått lämna plats är då knet och draken, vilket gör att lagets laguppställning blir som så här:
  • zaki
  • Robin
  • speedi
  • Rwa
  • kixer
Mycket var ouppklarat vilket bäddade för intervjuer med de inblandade, läs vidare!

greykarn


Hur är stämningen nu mellan laget och de som fick gå, knet och draken?

Det är inte lätt att säga till någon att man inte håller måttet, speciellt när vi alla var bra vänner efter alla evenemangsresor. Men det här är inte personligt, Knet & Draken är två riktigt sköna snubbar. För draken kom det här ganska naturligt när han ska trappa ner på spelandet en hel del.

När tror du laget har spelat ihop sig tillräckligt för att nå tillbaka till sin Nollelva-nivå, eller ännu hellre överträffa den?

Vi håller Nollelva-klass fortfarande. Men man drar inte längsta strået i varje turnering. På den här nivån handlar det om att ha vinnarmentaliteten, ha en bra dag och spela på toppen av sitt spel. Vi har spelat top3 på både Optihack & SEL och visat att vi är ett stabilt topplag. CPL var vårt första internationella evenemang och snälla, tro mig, resultaten internationellt kommer såfort vi har skaffat oss ännu mer rutin och slipat vårt spel.

Har det funnits några andra spelare i åtanke än just Rwa och kixer?

Ja, självklart. Sverige är fullt med talanger. Vi har snackat med flera spelare och även provspelat med andra spelare. Rwa & Kixer har den rätta motivationen och passar väldigt bra in i vår spelstil.

Var kommer vi kunna se laget detta år?

Vi kommer deltaga på många svenska, europeiska och internationella evenemang. Vårt närmaste evenemang är CSCL LAN-finalerna i början av februari i Giessen, Tyskland. Mer vill vi inte säga än, mer än att vi spelar 1.6 så länge så det finns möjligt att göra det på toppnivå. Vilket ger en indikation om vilka evenemang vi ska åka på.

Tack för svaren, något du vill tillägga?

Ja, Besök gärna www.mymtw.com - en jävligt underskattad hemsida. Jag vill också tacka ATI för den support de ger till e-sportscenen. I övrigt vill jag hälsa EXPLODERA! till alla mina duvungar.
Rwa och kixer


Hur kom det sig att det blev er två som gick med i laget?

Rwa: Jadu, jag vet inte riktigt, bästa e väl o fråga dom andra :P Jag ska iaf prova på att ta över ingame-ledar rollen, och jag tror att jag kan tillföra endel till laget genom det.

Hur kom ni i kontakt med laget?

kixer: Jag har haft kontakt med dem ända sedan jag spelade med dem i teamvirus.

Rwa: Jag har pratat ganska mkt med michi (speedi), känner honom irl sedan skoltiden, och sen blev de som de blev typ :P

Hur länge har planerna på detta anslutande funnits?

Rwa: Vi har provspelat en kort tid, några dagar, vi var från början 3, men det blev kixer o jag till slut, det blev 100% klart igår.

Hur har det fungerat hittills att spela med laget? Har det varit svårt att anpassa sig till en ny spelstil?

Rwa: Nej det känns inte svårt, känner ju lite saker som man kan jobba på, men de e bara positivt, så man vet vad man kan förbättre. Det känns som detta laget har väldigt mkt potential, jag tror det blir riktigt bra :)

kixer: Knowing is half the battle.

Känner ni att ni har stor press på er att hjälpa mTw.ATI tillbaka till sin nivå de hade på Nollelva?

kixer: Jag känner inte någon som helst press det är ju bara att gibba.

Rwa: Nej jag känner iaf ingen press på mig, känner mig mer motiverad över att vara tillbaks i ett riktigt bra lag, och som jag sa innan så har laget potential, blir kul att se hur långt vi kan gå..

Det börjar snart bli dags att välja om man ska börja spela CS: Source eller inte, hur har ni tänkt göra med det?

Rwa: Beror helt på hur alla tävlingar gör, skulle gärna se att man fortsatte med 1.6 tills source är redo för tävlingar, men det är nog inte så mkt man kan styra själv.

Är ni rädda för att tappa ert försprång när det gäller skicklighet om ni skulle gå över till CS: Source?

Rwa: Nej de e väl samma för alla, tänkandet har man ju kvar, aimen får man väl nöta in, lära sig rekylerna osv, men som sagt, samma för alla.

Lycka till i er nya klan! Är det något ni vill tillägga?

Rwa: Mja får väl hälsa o tacka till alex, akis, trin, westcoast, divine, mtw och sist men inte minst the johnnys!

kixer: Super Maria & Sten-inge. and my homies! holla.

401 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 401 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..