×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Mousesports spelar WEG med inhoppare

1
Den koreanska ligan World Esport Games, som drar igång den 31 januari och pågår i sex veckor, kommer att gästas av Mousesports. Det är sedan tidigare klart att NoA och GamerCompany ska delta. The Titans tackade nej på grund av att man inte kunde vara hemifrån under så lång tid.
Mousesports kommer emellertid inte att spela med den vanliga laguppställningen eftersom Roman inte kunde följa med på resan på grund av skolarbete. Mousesports har därför valt att låna in österrikaren PapsT från DkH. PapsT har tidigare spelat med laget så det verkar ha varit ett naturligt val. Laguppställningens första uppträdande blir på X LAN i helgen där bland andra SSV Lehnitz.swe kommer att stå för motståndet.

Mousesports WEG-uppställning ser ut så här:
gore
neo
todi
Blizzard
PapsT
PapsT själv gjorde följande uttalande på Mousesports hemsida (fritt översatt från tyska):
"Jag är mycket glad att återigen få spela med killarna i mouz. Jag ser det som en stor utmaning och kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa laget dit det ska."
WEG har totalt plats för åtta lag. Två av platserna ska tas av lag från Kina, två av lag från Korea och fyra från övriga världen. Eftersom NoA, GamerCompany och nu även Mousesports är klara för ligan finns det bara en plats kvar för ett eventuellt svenskt lag att ta.

68 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 68 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..