×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

SK.swe kommer tillbaka som Ninjas in Pyjamas *

1
Den svenska SK-divisionen gick inom de senaste dygnen ut med att de lämnar sin organisation på grund av meningsskiljaktigheter i kontraktsförhandlingarna. De sa dock att de skulle spela ihop, bara under ett annat namn.
Sagt och gjort, de går idag ut med att de går tillbaks till HeatoNs, ahls och Pottis gamla hem, nämligen vår gamla favorit – Ninjas in Pyjamas. De var de som först visade att svenskar kan efter att de norpat X3 på förstaplatsen på CPL.

På Gamers.nu har de gjort en enorm intervju med HeatoN som tar upp det mesta man skulle kunna tänka sig, man får lite historia, SK:s eventuella fortsättning och så klart NiP:s förutsättningar för framtiden.
Innan CPL Winter 2004 gick SK-Gaming ut med den officiella förklaringen till varför SK.swe inte skulle närvara på det sista, stora evenemanget för året. Vad tycker du om förklaringen som bds la fram, det vill säga att de ville låta SK.ger få mer erfarenhet? Hur tycker du att detta påverkar SK-Gaming som spelorganisation?

HeatoN: Den förklaringen som kom från SK vid det tillfället var inte direkt korrekt. Det handlade mer om att vi inte skrev på kontrakt för nästa år och då ville de inte skicka oss. SK.Ger hade redan vunnit ett kval och skulle på så sätt inte kosta någonting att skicka dit.

Självklart är det negativt att inte ha ett topplag där. Det hade blivit väldigt bra publicitet för SK och enligt mig hade vi också vunnit om vindarna hade burit våra vingar.
Hela intervjun finner ni här.

* Uppdatering: Även GotFrag har nu intervjuat HeatoN. Kanske kan detta vara ett alternativ till Gamers.nu, vars sajt är seg som sirap på grund av all trafik.

639 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 639 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..