×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

handicap blir en sektion i Begrip

1
Sydow och Lindh som lämnade Begrip för några dagar sedan för att skapa göteborgsklanen hcp har nu tillsammans med sina klankompisar beslutat att gå tillbaka till Begrip för att skapa Begrip.gbg. Vi talade lite smått med ledaren i klanen, Sydow. Vi talade om hur klanen ser ut och varför den nu heter Begrip.gbg.
Begrip\Sydow



Tjena Sydow. Kan du börja med att berätta lite om dig själv?



Tjaba, Jo Oskar von Sydow, 16 åring cs spelare fyller 17 nu i mars. Bor hemma med morsan och farsan, bor 7 mil bort och pluggat IT på itg-gbg. Spelat cs i snart 3 år fast seriöst i 1 år. Spelade lite från internet cafen innan. Nicket fick jag från våran irl clan där vi skulle heta efternamn sen så jao fick det bli bara Sydow. Men annars har jag spelat i [ZOO], Almost famous, oss^, Begrip, AskimsEliten och handicap.



Varför blir ni Begrip.gbg och vad får ni ut av att bli en sektion i Begrip?



Vi tyckte det var tråkigt att lämna Begrip då vi gjorde det och har velat begrips bästa hela tiden. Därför så trodde vi och Begrip att med dessa 2 lagen kan vi göra Begrip större och mer känt därefter fler möjligheter till sponsorer. Och med sponsorer kommer man längre och på den vägen är det.



Vilka är det som ingår i Begrip.gbg?



Det är exakt samma som i handicap. Tronik, cArt, Kosmic, sen vi andra Begrip-spelare, jag och Lindh. Sen har vi h4llon som manager och indi Coach/"lite manager".



Kan du berätta lite om klanen och spelarna i detalj?



Vi börjar med Lindh. Lindh 16 år bor i Askim, grym på sprayen och aktiv, vill kanske lite för mycket men extrem spelare. Dör alla i ett anfall å man tänker "blä vi losar denna" så springer lindh runt och tar dom 1 för 1.



Tronik 16 år bor i Angered, grym awp spelare kanske även han vill lite för mycket men efter en del uppstyrning kommer han bli en av dom största tillgångarna till laget.



cArt 18 år bor i Angered, grym på att aima kanske lite velig men grymt bra spelare och tvekar aldrig utan gör precis det han ska.



Kosmic bor i centrum 17 år bra med alla vapen har ett lungt och försiktigt spel.



Sen jag då. Hur jag är får ni lista ut själva.



Hur ser den närmsta framtiden ut för er?



Hårdträning till att alla känner sig bekväma, blir rätt rörigt nu i början. Så vi ska bara träna och träna dock försöka spela så mycket officiellt som det går för att även få in matchkänslan. Men vi kommer inte räkna med några reslutat i början.



Okej då tackar jag för mig och passar på att önska er all lycka i framtiden. Något du vill tillägga i intervjun?



Tack så mycket. hehe jao samma som vanligt, Svenska företag "få tummen ur röven" och börja sponsra! Tack till indi och Huztler också som tar imot oss igen.

26 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 26 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..