×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Johnny R. lägger bössan på hyllan

1
Han har under en längre tid varit en av spelets mest omtalade och respekterade Awp-spelare. Han har spelat i mousesports under en längre tid och var en av dem som lade de första grundstenarna i laget. Han är Jonas 'Johnny R.' Bollack – en numera inaktiv Counter-Strike spelare.
I slutet av förra veckan, nämligen i lördags, kunde ni läsa i en av våra nyheter att Hanso lämnade mousesports och breddade plats för todi. Vi kunde även läsa om att Johnny R. stannade hemma ifrån deras turkiet- och CPL-resa för att studera under den här veckan.

Tydligen räckte inte en vecka till för Johnny R. då hans nedtrappning enligt mousesports även den har sina rötter djupt involverade i hans skolgång. Grunden till att han lämnar laget är alltså att han behöver mer tid för skolan, än vad en spelare i mousesports har.

Det ovanstående betyder att kvar i laget finner vi nu:
  • gore
  • blizzard
  • neo
  • roman
  • todi
Detta betyder även att lagets spel i ESL Pro Series påverkas, då mouz nu endast har fyra stycken aktiva spelare som har tillåtelse att spela för laget där. Man leder sedan tidigare denna liga med nio raka vinster och inga plumpar i protokollet.

Du finner laget i #mousesports och deras webbsida här.

178 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 178 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..