×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Bara Legenden kvar i Begrip – intervju med Legenden *

1
Det nya Begrip-laget som såg så lovande ut har splittrats. I sin topic på IRC meddelar laget att Snajdan och GoodFella har lämnat laget för 4Kings. Även phyrre och zaffe lämnar med än så länge okända klanadresser.
Kvar i laget finns nu endast Legenden. Vid splittringen bestod Begrip av dessa spelare:
  • Legenden
  • zaffe
  • phyrre
  • Snajdan
  • GoodFella
Vi har sökt laget för en kommentar men de avböjde. individ säger i en intervju med CS.nu att de hade säkrat sponsorer till CPL Winter 2004, men Snajdan och GoodFella fick ett bra erbjudande från 4Kings som de inte kunde tacka nej till – trots att de hade ett muntligt avtal med Begrip. Erbjudandet från det brittiska laget innebär slutet för Begrip-uppställningen, som just hade kommit igång.

Anledningen till att phyrre och zaffe lämnade nämns inte, men det verkar inte som om det var helt upp till dem själva. Laget kommer inte att kunna delta på Nollelva i nästa vecka, men individ lovar att de arbetar på en ny uppställning och dessutom har flera stora nyheter att presentera.

* Uppdatering: Legenden tog sig tid att svara på några frågor åt oss. Svaren finner ni om ni läser vidare. Vi har också blivit lovade mer information om Snajdans och GoodFellas byte till 4Kings på söndag.

Begrip | Legenden

Hur känner du dig som ensam medlem i Begrip nu? Hur är stämningen mellan de före detta medlemmarna efter splittringen?

Inga sura miner direkt , Gf och snajdan behövde pengar och väljer en säker väg i 4k (säker på pappret iaf), ist för att fortsätta i begrip. Angående Phyrre och zaffe så vet jag inte riktigt. Indi beslutade att stänga ner laget och ta bort alla spelare utom 1 från lineupen.

Vet du om zaffe och phyrre själva valde att lämna laget, eller om det var ett beslut från organisationen?

Som sagt, indi valde att droppa alla spelare utom mig av de som fanns kvar.

Har ni redan nya spelare på gång? Vågar du nämna några av kandidaterna? Finns det till exempel spelare från f.d. Ownage med på intresselistan?

Det finns garanterat inga spelare från Ownage med på listan :). Jag har inga kommentarer om en ny lineup just nu.

Hur länge har GoodFellas och Snajdans flytt varit på gång? Har det stört ert spel under en längre tid?

Nej det har inte varit på gång alls faktiskt. Snajdan drog upp det hela med laget natten till söndag efter vinsten på rendevouz. Så det har inte oroat oss det minsta.

Vet du något om var phyrre och zaffe är på väg? Har de nya lag på gång eller är de klanlösa?

Ingen aning faktiskt. Dom har varit afk mer eller mindre under tiden snajdan tillkännagav sin övergång till 4k.

Jag vet att du har mycket just nu så ett stort tack för att du tog dig tid! Är det något du skulle vilja tillägga?

Begrip går nu över till Fas B eftersom Fas A är avklarad med största möjliga framgång. Ni som gillar gåtor borde fundera på denna för enligt Begrip går allt enligt planerna (tror jag).

374 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 374 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..