×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Allmänt

Europeisk spelare fast för fusk

1
Vi har ju vant oss vid att det bara är Amerikanarna som åker dit för fusk men idag släpptes en liten film som bevis på att spelaren Amiga 500+ använt wallhack. Amiga 500+ kommer från Finland (hugaligen!) och tillhör klanen Sabotash. Sabotash har aldrig besökt ett LAN utan istället koncentrerat sig på Clanbase-matcher och dylikt internetspel. Filmen är gjord av ett demo från matchen Amiga 500+ vs Team Magic från Finland och är en nätt liten skapelse på tio Mb. Efter att Clanbase sett filmen så har de beslutat att utesluta Sabotash från OpenCup samt att ta bort klanen från Clanbase.
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.
2019-05-16 19:14
Som en del av vårt samarbete med Brothers fick våra Blast Pro Series-talanger en makeover. Viktor "vuggo" Jendey var sugen på något mer "stökigt". Med hjälp av Brothers gick han från en vanlig gamer till en stilig man i en somrig kostym.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..