×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Allmänt

Europeisk spelare fast för fusk

1
Vi har ju vant oss vid att det bara är Amerikanarna som åker dit för fusk men idag släpptes en liten film som bevis på att spelaren Amiga 500+ använt wallhack. Amiga 500+ kommer från Finland (hugaligen!) och tillhör klanen Sabotash. Sabotash har aldrig besökt ett LAN utan istället koncentrerat sig på Clanbase-matcher och dylikt internetspel. Filmen är gjord av ett demo från matchen Amiga 500+ vs Team Magic från Finland och är en nätt liten skapelse på tio Mb. Efter att Clanbase sett filmen så har de beslutat att utesluta Sabotash från OpenCup samt att ta bort klanen från Clanbase.
2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..